Marketing

 

GreenWay Tour 2Parks

Postanite dio atraktivnog turističkog odredišta

U kratkom vremenskom periodu od svog začetka GreenWay Tour 2Parks destinacija počela je privlačiti pažnju probrane svjetske i domaće javnosti: predsjednika države, ministara, turističkih ureda, turističkih promotora i blogera, zračnih luka i avio kompanija, ekologa, zelenih poduzetnika i sportaša.

Bogatstvo prirodne baštine

S pažnjom promatraju našu regionalnu destinaciju velikog potencijala, prekogranično odredište koje na maloj prostornoj udaljenosti ima čak dvije prirodne atrakcije, dva veličanstvena nacionalna parka - Plitvička jezera u Republici Hrvatskoj i Una u Bosni i Hercegovini.
2Parka kompatibilnih energija, sada su spojena u zajednički turistički proizvod visoke ekološke osviještenosti, kako međusobno tako i s lokalnim zajednicama u okruženju, s ciljem prosperitetnog, regenerativnog razvoja te revitalizacije života u brojnim ruralnim zajednicama.

Bogatstvo očuvanih prirodnih ljepota, raznolikih kulturnih baština, gastronomija i vrijednih ljudi.

Bogatstvo sadržaja

Potencijali jednog takvog odredišta s dvije velike prirodne atrakcije, duplo su atraktivniji i duplo jači kao pokretači održivog razvoja brojnih lokalnih zajednica koje se na njih naslanaju.

Svi ti potencijali sada su dio zajedničkog GWT2P turističkog proizvoda i destinacije što predstavlja bitnu i značajnu prednost za naše zajedničko, uspješno pozicioniranje na vrlo zahtjevno, ali i financijski najjače i najbrže rastuće tržište aktivnog te eko i ruralnog turizma.

Jačina u sadržajnosti i zajedništvu

Veličina, snaga i potrebe tržišta kojem se otvaramo

 • "Studije pokazuju da tržište aktivnog turizma raste po 65% godišnje, od 2009. godine. To je sada industrija teška oko $ 263 mlrd., koja i dalje raste. Dodatnih $ 82 mlrd. potroši se na pripadajuću opremu, odjeću i dodatni pribor." (Travel Weekly – the travel industry’s trusted voice)
 • "Europljani svake godine realiziraju preko 9 mil. sportskih / aktivnih odmora u inozemstvu." (Adventure Travel Trade Association, ATTA)
 • "Rastuća svijest modernog čovjeka o brizi za vlastito psihofizičko zdravlje znači sve veći porast oblika odmora koji unapređuju zdravlje.(ITB Berlin the World's Leading Travel Trade Show)
 • "Istraživanja pokazuju da je prosječni aktivni turista, među kojima pretežu pješaci, starosti oko 48 god., višeg obrazovanja i veće platežne moći." (Studija „Turističko pješačenje- Megatržište“, Deutsche Wanderinstitute e.V)
 • "Moderni turisti vole: boravak ispunjen aktivnostima, jedinstven i kvalitetan smještaj primjeren okruženju, često u području izuzetne prirodne ljepote, lokalni karakter-međunarodni standard, kvalitetnu, lokalnu gastronomsku ponudu i aktivnosti povezane s brigom o zdravlju i bijegom u prirodu." (Institut za turizam, Republika Hrvatska)

Uzimajući u obzir nevedene potrebe i želje modernih turista, jasan je i interes za naše multikulturno područje očuvane i bogate bioraznolikosti, a kontinuirani razvoj autentičnih i kvalitetnih proizvoda, usluga i programa stvara preduvjete za brojne doživljaje koji su suština turističkog boravka. Gosti GWT2P destinacije imat će priliku iskusiti ne samo brojne, već i raznolike i kvalitetne doživljaje koji istovremeno njeguju svijest o nužnosti očuvanja i zaštite prirodne i kulturne baštine.

Ne jedno, već dva jaka turistička tržišta 

Uz izlazak na najveće, otvaramo se još jednom velikom tržištu čiji kontinuirani rast također potiče današnji tempo i stil života koji uvjetuje sve jaču potrebu za psihofizičkom i duševnom rekuperacijom. To je tržište vjersko-hodočasničkog turizma koje na svjetskoj razini godišnje ostvaruje preko 18 mlrd. $ s tendencijom daljnjeg rasta. 

Revitalizacijom starog hodočasničkog puta na potezu Plitvice - Krasno / Krasno - Plitvice, turistima vjernicima i svima ostalima željnih novih iskustava, želimo skrenuti pozornost na jedno od najstarijih i najljepše pozicioniranih marijanskih svetišta u Republici Hrvatskoj na mitskoj planini Velebitu i ujedno se povezivati s još jednim prekrasnim zaštićenim područjem - Sjevernim Velebitom, i s još jednom dugoprugaškom rutom - Via Dinarica

Bogatstvo tradicijskih kultura

Temeljna svrha GWT2P turističkog web servisa

Postati visoko funkcionalan, samoodrživ turistički servis i promotor regionalnog turističkog odredišta te obrtnika i poduzetnika koji su temeljni pokretači gospodarskog razvoja.

Poduzetnici za poduzetnike

Svi obrtnici, poduzetnici, umjetnici GWT2P odredišta koji imaju pripremljene turističke i srodne sadržaje, mogu se besplatno prijaviti sa svojim uslugama, proizvodima i događajima na GWT2P stranicu.

Vaši osnovni podaci besplatno će se pozicionirati na interaktivnu kartu ili u kalendar lokalnih događaja, čime se želi omogućiti onima koji su tek na početku svojih poduzetničkih poduhvata, a posebno se to odnosi na početnike u brojnim razvojno ugroženim seoskim zajednicama, da besplatno promoviraju svoju novu djelatnost u ponudi GWT2P turističkog odredišta. 

Faktor samoodrživosti servisa predstavljaju svi fizički i pravni subjekti, preduvjet nije da su iz ovog regionalnog odredišta, koji žele reklamirati svoju uslugu ili sadržaj i približiti ih pažnji turista i poslovnih ljudi koji posjećuju i prate jedinstveno i atraktivno turističko odredište pod okriljem dva nacionalna parka.  

Održiv turizam za održiv razvoj

Upravljanje prihodima od oglašavanja

Prihod od oglašavanja je javan uz proaktivno učešće građana i projektnih partnera s ciljem promoviranje odredišta i njenih obrtnika, poduzetnika, umjetnika, glazbenika i ostalih kreativnih pojedinaca i udruženja.

 • Održavanje i kontinuirano ažuriranje sadržaja stranice.
 • Održavanje i kontinuiranu nadogradnju funkcionalnosti stranice.
 • Menadžment društvenih stranica i kampanje.  
 • Širenje i opremanje GWT2P rekreativnih staza s ciljem obuhvaćanja novih sela i naselja.
 • Kartografiju (uključivanje novih staza u GWT2p kartu).
 • Promociju: oglašavanja, marketing, odnosi s javnošću, sajmovi (GWT2P inicijativa je da učesnici sajmova budu delegirani lokalni obrtnici i mikro i mali poduzetnici).

GreenWay Tour 2Parks u brojkama 

Izlazak stranice: 11. mjesec 2015., bez reklamnih aktivnosti:

 • +80 000 posjetitelja mjesečno
 • +90% su strani državljani
 • +4 000 fanova na Facebooku 

Ključne prednosti nad mainstream medijima

 1. Visoko angažirana zajednica.
 2. Oglašavanje u niši.
 3. Adaptirana kampanje i prilagođavanje pojedinačnim potrebama.
 4. Individualni pristup klijentima.

Cjenik oglašavanja 

PRIKAZIVANJE POZICIJA CIJENA
30 dana Naslovna stranica 600 kn 
30 dana Sve ostale stranice osim naslovne 400 kn 

Izrada bannera i formati

Dimenazija bannera na našoj stranici su sljedećih formata: 728x90 i 250 x250 px.
Možemo vam ponuditi i uslugu izrade bannera koja se kreće od 350 kn + PDV.

KONTAKT ZA OGLAŠAVANJE

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte e-poštom na info@greenwaytour2parks.com ili niže putem kontakt formulara.

Kontakt obrazac