Događanja i Aktivnosti

Trim staza Debeljača - mini kalorijski izazov

Umjerena i dobi primjerena rekreacija na otvorenom neizmjerno pozitivno utječe na stanje našeg tijela, duha i uma, a malo brži tempo da skinemo i koju nakupljenu kaloriju viška. Bez obzira na godišnje doba, izađite malo van na zrak!

"Tijekom prvih 30 minuta vježbanja, bilo to žustrije hodanje, vožnja bicklom ili trčanje, naše tijelo sagorijeva šećere koji su pohranjeni u našem tijelu i služe nam kao gorivo. Ti šećeri novijeg datuma se potroše prvi, nakon otprilike 30 minuta žustrijeg vježbanja. Da bi mogli uspješno nastaviti dalje s tjelesnom aktivnošću, naše tijelo počne oslobađati masnoće koje su se otprije nakupile u masnim stanicama i sada njih sagorijeva i koristi kao gorivo. Ta pohranjena mast je upravo ono na što ciljamo i što želimo izgubiti - i to je razlog da se pokrenemo i ojačamo svoju izdržljivost kako bismo mogli vježbati više od 30 minuta odjednom." (Verywell Fit's)

Napunite se a pozitivnom energijom, svoje stanice s kisikom i skinite koji višak kalorija na trim stazi Debeljača, od grada Bihaća ravno do povijesnog lokaliteta starog grada Sokolca. Stazu su uredili proaktivni građani Bihaća u ljeto 2019., duga je cca. lijepih 3,5 km, što znači do 1 sat lijepe i zdrave šetnje, trčanja ili lagane vožnje s biciklom. Uživajte!

Kontakti za informacije i vodiče:
Turistička zajednica grada Bihaća
(divan mladi tim već je spreman puno pomoći sa savjetima i vodičima po potrebi)
Tel: +387 37 963-456
E-mail: info@visitbihac.ba

Lokacija

If you can see through the illusion, you are part of the solution.

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2023 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija