Događanja i Aktivnosti

Jesenski Plitvice Fitness Break

Ekstra Info & Inspiracija

Kasna jesen zna djelovati obeshrabrujuće, ogoljelo drvaće, manjak sunce i sve te slične stvari nisu nam baš mile, no pogledajmo to iz jednog drugog kuta. Priroda započinje nevjerojatan proces regeneracije, povlači se "unutra", "u sebe" da bi obnovila brojne nama za život važne resurse koje će nam obilno ponuditi nakon zime. Zamislimo tu neatraktivnu kasnu jesen kao početak magičnog procesa - novi početak. Prigrlimo njenu nevjerojatnu snagu, pridružimo joj se u procesu oporavka. Čuvajmo ju i u njenom društvu se opustimo, pješačimo, biciklirajmo, izaberimo sportsku aktivnost po želji i poboljšajmo zdravlje svog srca, svoju izdržljivost i raspoloženje.

Prigrlimo sve čarobno što nam jesen nudi i opredijelimo se za zdravu životnu rutinu.

Kombinirajte šetnje, trčanje i razgibavanje na otvorenom s vježbama i wellness & spa programima u zatvorenom.
Fitness & Spa Centar Hotel Jezero

Jesenja žetva donosi raznoliko svježe voće i povrće u jelovnike restorana - istražite jesenske arome u lokalnih restoranima!

Obilaskom nacionalnih parkova izvan špice sezone pomažemo u nužnoj zaštiti prirodne baštine koja je ozbiljno ugrožena velikim brojem gostiju tijekom dva ljetna mjeseca. Uživajte u miru, popustima i čarobnoj ljepoti prirode bez gužvi i redova. Hvala na brizi i suradnji!

INFO: Događanja i aktivnosti u našem kalendaru se kontunirano aktualiziraju i mijenjaju, pa ukoliko proučavate neki događaj ili aktivnost starijeg datuma kroz site search svakako pogledajte najnovije ponude našeg kalendara, kao i interaktivnu kartu pod Doživljaji, kako biste bili sigurni da imate aktualne podatke.

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija