Događanja i Aktivnosti

Hodočasnićkom rutom do svetišta Gospe od Krasna

Oporavite se u zagrljaju prirode; ojačajte svoj imunitet rekreacijom u prirodi i zdravom domaćom hranom - pomognite očuvanju domaćih radnih mjesta, kupujte domaće proizvode i podržite domaće proizvođače, posebno hrane. Svi zajedno čuvajmo prirodne resurse kao nikad do sad - vodu, plodnu zemlju, šume, more, rijeke i svo drugo prirodno bogatstvo koje nam osigurava život i opstanak!
Ukoliko ste još uvijek izolirani - ne posustajte, očuvajte svoj duh snažnim uprkos mjerama, a kada se stvore uvjeti za putovanja mi vas spremno čekamo s pregršt rekuperirajućih aktivnosti!

Oporavite svoj duh i tijelo, bilo kao vjernik ili osoba koja voli i cijeni prirodu otkrijte stari način hodočašća - napunite baterije hodajući od Plitvica do Krasnog!

Bilo da doživljavate hodočašće kao putovanje na sveto mjesto u svrhu vjerskog štovanja ili želite uživati u svjetovnom putovanju na posebno mjesto u prekrasnoj prirodi, to će svakako biti iskustvo koje mijenja život jer od trenutka kada u tišini napravite svoj prvi korak započinje proces usporavanja tijeka misli, otpuštanja i kontemplacije.

U normalnim okolnostima na cilju vas čeka hotel s 35 soba i 80 kreveta te hotelski restoran "Adrijana" koji nudi domaću hranu i piće, a dolje u dolini u selu Krasno nalazi se nekoliko restorana, domaćih proizvođača zdrave hrane te kuće za odmor, kao i ostale zanimljivosti. 

Provjerite sve detalje oko smještaja i hrane unaprijed, a sve korisne informacije o hodočasničkoj ruti Plitvice - Krasno pronađite pod Istražite Lokalno i započnite svoje putovanje na čarobno mjesto smješteno na prekrasnoj planini Velebit uz Nacionalni park Sjeverni Velebit!

Provjerite i dogovorite sve pojedinosti unaprijed:

Svetište Naše Gospe od Krasna
Tel / fax: +385(0)53 799-102
Hotel Degenija
Tel / fax: +385(0)53 851-205
Bistro / restoran "Adrijana"
Tel / fax: +385(0)53 851-205

Turistička zajednica Senj
wwwhttps://visitsenj.com/rivijera-senj/krasno/  

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija