Događanja i Aktivnosti

Hodočašće Gospi od Krasna

Oporavite svoj duh i tijelo, bili vjernik ili osoba koja voli i cijeni prirodu otkrijte stari način hodočašća - napunite baterije hodajući od Plitvica do Krasnog!

Naravno, prvo ćemo ponoviti važnu preporuku, dakle, kada se radi o Velebitu i Lici tu vrijede malo drugačija pravila po pitanju vremenskih (ne)prilika i temperaturnih oscilacija - zato uvijek sve unaprijed provjerite, pratite vremensku prognozu, provjerite sve meteorološke karte i upozorenja na vrijeme pod "Važni savjeti - Sigurnosna pravila i savjeti! 

Bilo da doživljavate hodočašće kao putovanje na sveto mjesto u svrhu vjerskog štovanja ili želite uživati u svjetovnom putovanju na posebno mjesto u prekrasnoj prirodi, to će svakako biti iskustvo koje mijenja život - od trenutka kada u tišini napravite svoj prvi korak započinje proces usporavanja tijeka misli, otpuštanja i kontemplacije.

Na cilju, na uzvisini iznad sela Krasno u blizini svetišta čeka vas hotel s 35 soba i 80 kreveta i hotelski restoran "Adrijana" koji nudi domaću hranu i piće, a dolje u dolini u selu Krasno nalazi se nekoliko restorana, domaćih proizvođača zdrave hrane te kuće za odmor, kao i ostale zanimljivosti. 

Provjerite sve detalje oko smještaja i hrane unaprijed, a sve korisne informacije o hodočasničkoj ruti Plitvice - Krasno pronađite pod Istražite Lokalno i započnite svoje putovanje na čarobno mjesto smješteno na prekrasnoj planini Velebit uz Nacionalni park Sjeverni Velebit!

Provjerite i dogovorite sve pojedinosti unaprijed:

Svetište Naše Gospe od Krasna
Tel / fax: +385(0)53 799-102
Hotel Degenija
Tel / fax: +385(0)53 851-205
Bistro / restoran "Adrijana"
Tel / fax: +385(0)53 851-205

Turistička zajednica Senj
wwwhttps://visitsenj.com/rivijera-senj/krasno/  

Lokacija

If you can see through the illusion, you are part of the solution.

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2023 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija