Događanja i Aktivnosti

GWT2P Usluge Zdravlja & Dobrobiti

Ovdje smo za vaš duh i vaše tijelo u želji da vam ponudimo ono najbolje od rekuperirajućeg odmora s puno sretnih uspomena i - poboljšanim zdravljem.

Okrijepite se uz pomoć onog najboljeg iz naše zelene terapije, naših prirodnih čuda - 2Parka - i jednako čudesnih lokalnih zajednica. Ispunite se ritmovima prirode i iskoristite njenu ljekovitu snagu, opustite se i ublažite simptome fizičkog i psihičkog stresa.

Ovo su samo neke od čudesnih prednosti interakcije čovjeka s prirodom:

- sam boravak u očuvanoj prirodi snižava krvni tlak i puls, smiruje ritam disanja i stabilizira rad srca, povećava mentalnu jasnoću te ublažava stres i anksioznost;
- a ako dodamo fizičku aktivnost u prirodi ona nam dodatno pomaže da poboljšamo zdravlje srca i pluća; podiže našu energiju i izdržljivost, poboljšava snagu mišića, a povišena razina kisika u tkivima pomaže kardiovaskularnom sustavu da učinkovitije radi.

Uza sve to, naše tijelo tijekom tjelovježbe oslobađa i endorfine, "sretne hormone", pa ćete kod nas biti jako sretni jer za vas imamo u ponudi pregršt sportskih aktivnosti, što na kopnu, što na vodi, pa čak i u zraku (kao npr. paraglajding;)!  A za potpuni holistički doživljaj, predlažemo kombinaciju sportskih aktivnosti u prirodi i opuštanja kroz naše wellness i spa programe - više pod GWT2P Wellness & Spa Programi!

No ako vam je potrebna malo veća i stručna pomoć, također vam želimo ponuditi i dodatne usluge iz područja zdravstvenog turizma koje se kreću u rasponu od preventivne, kurativne i rehabilitacijske medicine:

Poliklinika Muminović
Ulica 5. Korpusa Br.1, Bihać
tel: +387 37 229-780
e-mail: info@muminovic.ba
web: http://muminovic.ba/poliklinika/
Poliklinika Muminović nudi paletu usluga: laboratorijsku i ultrazvučnu dijagnostiku na aparatima vrhunske kvalitete; usluge iz ginekologije, pedijatrije, urologije, kardiologije, dermatologije, ortopedije, gastroenterologije, fizikalne medicine i rehabilitacije. U suradnji s Klinikom Svjetlost iz Zagreba nude usluge i iz područja oftalmologije. U dnevnoj kirurškoj ambulanti provode operacije u lokalnoj i općoj anesteziji, kao i dnevnu terapiju te estetske i dermatološke usluge.

Poliklinika MedicoOral-AS
Džemala Bijedića 19, Bihać
tel: +387 37 310-745
web: http://www.medicooral.com/ba/
Polikliniku MedicoOral-AS od osnivanja 2001. godine vodi prim. prof. dr. sci. Adem Salihagić dr. stomatolog specijalista oralne kirurgije s timom vrhunskih stručnjaka i suradnika. Zahvaljujući visoko kvalitetnim uslugama stekli su veliko povjerenje brojnih klijenata na širem regionalnom području. Opremljeni su najsuvremenijom opremom i pružaju zdravstvene usluge po najvišim standardima iz dentalne medicine te ginekologije i ortopedije. Također nude digitalnu rendgensku dijagnostiku vilice za stomatološke i kirurške zahvate, ultrazvučnu i EKG dijagnostiku za internističke usluge te dijagnostiku medicinsko-biokemijskog laboratorija.

Poliklinika MEDICA
Ivana Gorana Kovačića 1, Bihać
tel:+387 37 310-207
e-mail: ured@poliklinika-medica.ba
web: https://www.poliklinika-medica.ba/
Poliklinika Medica nudi magnetnu rezonancu, ultrazvuk abdomena, kompletan kardiološki i internistički pregled, EKG i detaljan ultrazvuk srca s color dopplerom, kao i usluge iz estetske dermatologije.

Početak svakog blistavog osmijeha počinje s njegom te pronalaženjem odličnog stomatologa po prihvatljivim cijenama:

Stomatološka ordinacija UnaDent
Mehmed Spahe 6, Bihać
tel: +387 61 174 546
e-mailinfo@unadent.ba
web: https://unadent.ba/
Afan Halilagić, dr. stom. spec. oralne kirurgije nudi usluge iz implantologije, ortodoncije, estetske stomatologije, protetike, radiološke analize, paradontologije.

Stomatološka ordinacija Zdrav osmjeh
Jovana Bijelića 3, Bihać
mob: +387 61 806-491
web: zdrav-osmijeh.business.site
Ino Altić prim. dr. stom. spec. stomatološke protetike nudi paletu usluga iz područja dentalne medicine.

Stomatološka ordinacija DentalArt
Dr. Irfana Ljubijankića 150, Bihać
mob: +387 61 699-317
e-mail: mujagicr@hotmail.com
webhttps://dentalartbihac.business.site/
Rejhan Mujagić dr. stom. nudi više usluga iz područja dentalne medicine.

Želite li unaprijediti svoje zdravlje, oporaviti se ili jednostavno uživati u prirodi i održati svoje dobro zdravlje - mi smo savršeni za vas! Dobrodošli!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija