Događanja i Aktivnosti

GWT2P Gastro užici Plitvička jezera, HR - Bihać, BA

Od nacionalnih parkova do lokalnih zajednica - doživite ljepotu regije i šarolikost gastronomskih tradicija obogaćenih okusima istoka i zapada.

Zima je uvijek veliki izazov za lokalne restorane, posebno one u ruralnim dijelovima, srećom kod nas i tijekom zime radi znatan broj restorana s izvrsnom ponudom, stoga vam ovom prilikom skrećemo pozornost na dva takva ugostiteljska objekta naše destinacije s tradicionalnom i modernom gastro ponudom. Jedan će vam približiti gastro doživljaj u Republici Hrvatskoj, a drugi u Bosni i Hercegovini.

Sukladno ovoj neizvjesnoj situaciji u kojoj se nalazimo svakako sve unaprijed isplanirajte i dogovorite:
- provjerite sve mogućnosti i uvjete organizacije gastro doživljaja
- Lička kuća moli ranije narudžbe za jela od domaćeg mesa (bar 3 sata ranije), stoga je nužno i bolje najaviti se na vrijeme i sve dogovoriti, pogotovo ako je posjeta planirana za vikend
- pratite vremensku prognozu da ne ostanete uskraćeni za doživljaje na otvorenom u rajskim Plitvicama i romantičnom Bihaću. 

Restoran Lička kuća u Hrvatskoj
Rastovača 11, Plitvička jezera
narudžbe mob:+385(0)99 2767-406
tel:+385(0)53 751-015
e-pošta: info@np-plitvicka-jezera.hr
www: https://np-plitvicka-jezera.hr/planirajte-posjet/ugostiteljstvo/nacionalni-restoran-licka-kuca/
Etno kuća i restoran Lička kuća oduševljava ne samo izvrsnom domaćom i autohtonom hranom već i prekrasnim ugođajem tradicionalne ličke kuće. Ovaj krasan tradicijski objekt smješten je tik do ulaza 1 Nacionalnog parka Plitvička jezera i ima osigurano parkiralište. Dođite i iskusite ličku kuhinju pripremanu po tradicionalnim receptima i od domaćih proizvoda, kao i neke od popularnih gastro slastica s "ličkim pečatom".

Restoran Čardak na Uni u Bosni i Hercegovini
502. viteške brdske brigade, Bihać
tel: +387(0)37 221-238
e-pošta: cardaknauni@bih.net.ba
FB: https://www.facebook.com/restoran.cardak.na.uni/
Prekrasan mix, nakon tradicionalne ličke kuća iskusiti i bihaćki Čardak na Uni s vrlo lijepim orijentalnim ugođajem. Čardak je poseban i po lokaciji jer se smjestio uz prekrasnu rijeku Unu i uz sam centar starog dijela grada. Čardak će vam u svom rustikalnom ambijentu ponuditi paletu tradicionalnih i prilagođenih bosanskih specijaliteta, slastica te - pogled na Unu.

Dobar tek!

Posjetite lokalne restorane GWT2P destinacije i uživajte u bogatstvu aroma s obje strane granice!

Lokacija

If you can see through the illusion, you are part of the solution.

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2023 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija