Događanja i Aktivnosti

GWT2P Gastro Tura s naglaskom

Ojačajte svoj imunitet rekreacijom u prirodi i zdravom domaćom hranom - pomognite očuvanju domaćih radnih mjesta, kupujte domaće proizvode i podržite domaće proizvođače, posebno hrane. Svi zajedno čuvajmo prirodne resurse kao nikad do sad - vodu, plodnu zemlju, šume, more, rijeke i svo drugo prirodno bogatstvo koje nam osigurava život i opstanak!
Ne posustajte, očuvajte svoj duh snažnim uprkos mjerama, a kada se stvore uvjeti za putovanja mi vas spremno čekamo s pregršt rekuperirajućih aktivnosti!

Od nacionalnih parkova do lokalnih zajednica - doživite ljepotu regije i šarolikost gastronomskih tradicija obogaćenih mirisima okusima istoka i zapada.

Ugostiteljstvo je uvijek veliki izazov za vlasnike, posebno one u ruralnim dijelovima, stoga vam ovom prilikom skrećemo pozornost na hotel u Ličkom Petrovom Selu blizu naše buduće velike turističke atrakcije baze Željava s finom tradicionalnom kuhinjom te na drugi restoran koji nudi krasno gastro iskustvo na rijeci Uni!

Sukladno situaciji u kojoj se nalazimo svakako sve detalje unaprijed isplanirajte:

Hotel Big House Plitvice Lakes u Hrvatskoj
Pored smještaja, hotel posjeduje i upravlja restoranom rustikalne vibre; poslužuju prilagođena tradicionalna jela s mesom, ribom i povrćem, kao i pića i deserte. Restoran ima tradicionalnu otvorenu peć na drva koja je smještena u središte restorana što stvara lijepu, domaću atmosferu.
Licko Petrovo Selo 112/1
tel: +385(0) 919 437 4887
e-pošta: hotelplitvickajezera@gmail.com
webhttp://plitvice.hr/galerija/ 

Restoran River Dock Ripač
"Plutajte & Blagujte" uživajte u posebnom doživljaju blagovanja. Krenite na intimno krstarenje tradicionalnim drvenim riječnim čamcem i doživite plutajuće gastro iskustvo dok upijate inspirativne prizore rijeke Une. River Dock restoran nalazi se u mjestu Ripač tik uz rijeku Unu i nudi prilagođene lokalne specijalitete s naglaskom na svježim pastrvama.
Ripac, Bihac 
tel: +387(0)37 316-600
e-pošta
info@emporium.ba 
web
https://www.emporium.ba/#river

Posjetite lokalne restorane GWT2P destinacije i uživajte u bogatstvu aroma s obje strane granice!

Ponudu svih restorana provjerite pod navigacijom Doživljaji na našoj Interaktivnoj karti.

Dobar tek!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija