Događanja i Aktivnosti

GWT2P Gastro Tura Ličko Petrovo selo, HR - Ripač, BA

Ojačajte svoj imunitet rekreacijom u prirodi i zdravom domaćom hranom - pomognite očuvanju domaćih radnih mjesta, kupujte domaće proizvode i podržite domaće proizvođače, posebno hrane. Svi zajedno čuvajmo prirodne resurse kao nikad do sad - vodu, plodnu zemlju, šume, more, rijeke i svo drugo prirodno bogatstvo koje nam osigurava život i opstanak!

Od nacionalnih parkova do lokalnih zajednica - doživite ljepotu regije i šarolikost gastronomskih tradicija obogaćenih mirisima okusima istoka i zapada.

Ugostiteljstvo je uvijek veliki izazov za vlasnike, posebno one u ruralnim dijelovima, stoga vam ovom prilikom skrećemo pozornost na hotel u Ličkom Petrovom Selu blizu naše buduće velike turističke atrakcije baze Željava s finom tradicionalnom kuhinjom te na drugi restoran koji nudi krasno gastro iskustvo na rijeci Uni!

Sukladno situaciji u kojoj se nalazimo svakako sve detalje unaprijed isplanirajte:

Hotel Big House Plitvice Lakes u Hrvatskoj
Pored smještaja, hotel posjeduje i upravlja restoranom rustikalne vibre; poslužuju prilagođena tradicionalna jela s mesom, ribom i povrćem, kao i pića i deserte. Restoran ima tradicionalnu otvorenu peć na drva koja je smještena u središte restorana što stvara lijepu, domaću atmosferu.
Licko Petrovo Selo 112/1
tel: +385(0) 919 437 4887
e-pošta: hotelplitvickajezera@gmail.com
webhttp://plitvice.hr/galerija/ 

Restoran River Dock Ripač
"Plutajte & Blagujte" uživajte u posebnom doživljaju blagovanja. Krenite na intimno krstarenje tradicionalnim drvenim riječnim čamcem i doživite plutajuće gastro iskustvo dok upijate inspirativne prizore rijeke Une. River Dock restoran nalazi se u mjestu Ripač tik uz rijeku Unu i nudi prilagođene lokalne specijalitete s naglaskom na svježim pastrvama.
Ripac, Bihac 
tel: +387(0)37 316-600
e-pošta
info@emporium.ba 
web
https://www.emporium.ba/#river

Posjetite lokalne restorane GWT2P destinacije i uživajte u bogatstvu aroma s obje strane granice!

Ponudu svih restorana provjerite pod navigacijom Doživljaji na našoj Interaktivnoj karti.

Dobar tek!

Lokacija

If you can see through the illusion, you are part of the solution.

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2022 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija