Događanja i Aktivnosti

Cross-country MTB avantura Una i okolica

Krenite u prekrasnu biciklističku turu po Nacionalnom parku Una i okolici. Uživajte u čistom zraku i finim zalogajima kao stvorenim za jačanje imuniteta i potpun rekuperirajuć doživljaj, a za sigurnost u vožnji će se pobrinuti licencirani vodiči.

Pratite vremensku prognozu, provjerite sve meteorološke karte i upozorenja na vrijeme, možete ih pronaći i pod "Važni savjeti - Sigurnosna pravila i savjeti! 

Rekreativno biciklistički klub Japod iz Bihaća već preko desetak godina širi ljubav prema biciklizmu, prirodi i zdravom načinu života među svojim sugrađanima, a vama mogu biti i izvrsni vodiči i/ili savjetnici. Kao dugogodišnji suorganizatori biciklijade “Nacionalni park Una” vrsni su znalci svih biciklističkih staza i zanimljivosti uz staze. Tu je i njihova rent-a bike usluga, pa ukoliko vam je to praktičnije, RBK Japod vam može i iznajmiti bicikl za uzbudljivu cross-country turu.  

Rekreativno biciklistički klub Japod
 rent-a-bike i licencirani vodiči
mob: +387(0)61 149-333
e-pošta: rbkjapod@gmail.com  
www: https://rbkjapod.ba/

Ukoliko volite višak adrenalina u krvi (ne nužno za nešto ekstremno poput endura, freeridea ili downhilla;), preporučujemo vam još jedan sjajan klub iz Bihaća specijaliziran za - brda i planine.

Brdsko Biciklistički klub „DAJ KRUG“ je pored predanog društveno i okolišno odgovornog rada s mladim ljudima u klubu i šire, jednako uspješan i kao organizator MTB uphill utrke Plješevica (udomaćen naziv za masiv Ličke Plješivice kod naših Bišćana) kao dijela državnog prvenstva BiH XCU, te lijepo zamišljenog pustolovnog  MTB kampa u NP Una koji sada nosi naziv “Tri rijeke”, a to su Una i njezine dvije lijepe i važne pritoke Unac i Krka, a do Unca vodi i nova biciklistička staza. Iako je klub prvenstveno fokusiran na rad s članovima, otvoreni su za suradnju i mogu vam biti izvrstan izvor savjeta i pomoći ali i organizatori MTB ture i/ili kampa.

Brdsko Biciklistički klub „DAJ KRUG“ - MTB Kamp
mob: +387(0)61 137-581
e-pošta: dajkrug08@gmail.com    
www: http://dajkrug.org/bs/  
FB: https://www.facebook.com/bbkdajkrug/  

Prekrasno proljetno doba je savršeno za aktivan odmor - uživajte!

Lokacija

If you can see through the illusion, you are part of the solution.

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2023 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija