Događanja i Aktivnosti

Cross-country MTB avantura Plitvice i okolica

Lokalna zajednica po kojoj se prostire najveći dio Nacionalnog parka Plitvička jezera, u kojoj se ugnjezdio impresivan sjeverni dio masiva prelijepe Ličke Plješivice, u koju je pak uvučena nekoć jedna od najvećih podzemnih vojnih baza u Europi -  Željava, nudi dovoljno izazova za vožnju na dva kotača, a do nje je odmah još jedno područje koje se naslanja na NP Plitvička jezera, Rakovica, koja se može pohvaliti vrijednim prirodnim područjem Baraćevih špilja, prekrasnom poučnom stazom Mlinica uz kanjon rijeke Korane, vrijednim sirarima i obiteljskim poljoprivrednicima koji nude lijepu paletu svježeg, organskog voća i povrća i sira.

Pratite vremensku prognozu, provjerite sve meteorološke karte i upozorenja na vrijeme, možete ih naći i pod "Važni savjeti - Sigurnosna pravila i savjeti! 

Turističke zajednice Plitvičkih jezera i Rakovice pripremile su mrežu rekreativnih staza za bicikliste koju možete istražiti samostalno ili uz pomoć stručnih lokalnih vodiča

Članovi Biciklističkog kluba Crna Kraljica Plitvice iz općine Rakovica uspješni su organizatori sjajnog MTB kampa u Rakovici i jednako uspješni u vođenju sadržajno bogatih biciklističkih tura.

 Najavite se vrsnim članovima kluba putem e-pošte za dogovor:
Biciklistički klub Crna Kraljica Plitvice, Rakovica
e-pošta: bkcrnakraljicaplitvice@gmail.com
FB: BK-Crna-kraljica-Plitvice-Rakovica

Mijena je stalna; puno lijepih stvari se “rodilo” od 2014. g. pa se tako sa svojim lijepim uslugama pojavila i agencija Plitvice bike & bed u Rakovici. Nude krasne biciklističke ture za sve skupine, od lakših za rekreativce do “žustrijih” za one željene avanutre. Možete izabrati između 3-satnih i čak 8-satnih tura, a ukoliko nemate svoj bicikl, oni će vam ga osigurati, kao i kacigu, a ima tu u aranžmanu i fine klope te mnoštvo sjajnih lokacije za obilazak uz osigurane ulaznice u neke od njih.

Sjajna i profesionalna ekipa, javite im se za dogovor o svim detaljima:
Plitvice bike & bed, Rakovica
e-pošta: info@plitvickebike.com
www: www.plitvicebike.com

Pregršt čistog zraka, prekrasna priroda i gastro užici za jačanje imuniteta i potpuni rekuperirajući doživljaj, a još kada tome dodamo i licencirane vodiče tada cjelokupnom doživljaju dodajemo i atribut sigurnosti!

Lokacija

If you can see through the illusion, you are part of the solution.

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2023 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija