Događanja i Aktivnosti

Apiterapije - moćna zvukoterapija u pčelinjaku

Jedna od najmoćnijih terapija zvukom jest ona koja koristi zvukove prirode za smirivanje i opuštaje. No prirodni zvukovi nas i liječe jer stanje našeg uma snažno utječe na naše zdravlje. Poznato je da pozitivno razmišljanje djeluje na neurone u mozgu koji potiču kemijske promjene koje snizuju razinu hormona stresa (danas najraširenije bolesti s ozbiljnim posljedicama).

Pozitivno stanje uma dokazano jača imunitet, smanjuje rizik od mnogih bolesti, ubrzava ozdravljenje te potiče kreativnost i ostale mentalne funkcije.

Pčela, taj super važan insekt, u minuti zamahne krilima oko 11.400 puta!! Tu silinu zamaha čujemo kao zujanje koje se kreće u rasponu od 150 do 200 Hz što je dobro unutar akustičnog raspona i djeluje na nas vrlo opuštajuće, što dodatno možemo pospješiti sa smirenim i dubokim dijafragmalnim disanjem. Prepustite se stoga  “glazbi” ovog nevjerojatnog insekta, opustite svoj um, a poslije uživajte u paleti zdravih proizvoda od prirodnog meda.

Pčelari se sve više suočavaju s velikim problemima u nastojanju da očuvaju svoje pčele, mnogi ih moraju dohranjivati da prežive, stoga iskoristite priliku i saznajte više i o ovoj zabrinjavajućoj realnosti. Pomognite razvoju mikrolokacija zdravlja i znanja, pomognite pčelarima koji nam pomažu u osvještavanju značenja pčelinjeg oprašivanja za opstanak Zemlje i vrijednosti pčelinjih proizvoda za ljudsko zdravlje. Javite se marljivim i vrlo važnim pčelarima i dogovorite detalje:

Sukladno situaciji u kojoj se nalazimo svakako sve detalje unaprijed isplanirajte:

- provjerite trenutno radno vrijeme i uvjete posjete
- javite se bar 7 dana prije željenog dolaska, pogotovo ako je posjeta planirana za vikend, jer je broj posjetitelja često ograničen po grupi
- pratite vremensku prognozu da ne ostanete uskraćeni za nove doživljaje. 

OPG Čubrić, Korita 22, Rakovica, HR
mob: +385(0)91 534-7633 - Brigita; +385(0)91 573-8059 - Milan
tel: +385(0)47 784-291
e-mail: info@medene-inhalacije.com
e-mail: bricubric@gmail.com 
www: http://medene-inhalacije.com/
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Čubrić pčelarstvom se bavi od 2006., proizvode vrlo kvalitetan med i razne proizvode od meda i voska, te nude visoko vrijedne terapijske usluge.

Izletište Bammbilend, Midžići, Bihac, BA
Mob: +387(0)61 578-055
FB: https://www.facebook.com/bammbilend/ 
Gospodin Sammir Midžić, pčelar i pjesnik iz Bihaća, posjeduje pčelinjak u naselju Midžići s prekrasnim pogledom na grad i planinu Plješevicu (Lička Plješivica). Jedan je od lokalnih pionira apiturizma i s velikim entuzijazmom radi prve korake u turističkom smjeru. Uz paletu pčelinjih proizvoda nudi i uslugu zvukoterapije.

Hvala na posjeti i podršci pčelarima!

Lokacija

Širimo Pozitivne Vibracije

Nadahni, osnaži, motiviraj...

Copyright © 2014-2021 GWT2P. Sva prava pridržana.
Nova svijest - Nova vizija