Događanja i najave

Željava Hike&Bike

Pozivamo vas da se uz iskusno vođenje lokalnih stanovnika prošećete ili provozate zanimljivim područjem u okolici nekad jednog od najvećih podzemnih aerodroma i vojne baze u u Europi. Aerodrom je u ovom trenutku zbog vaše sigurnosti zatvoren za javnost, no uz iskusne lokalne znalce, od kojih je jedan i bivši djelatnik baze, vidjeti ćete brojne zanimljivosti smještene tik uz aerodrom. 

Vodiči se međusobno jako dobro poznaju i rado će vam, uz raniji dogovor, sve organizirati kako biste se bezbrižno kretali na ovom pograničnom području gdje se nalazi aerodrom.
Saznajte više o aerodromu pod Istražite Lokalno!

Dogovorite detalje na ove kontakte:
G. Slavko Crnković, Željava, Republika Hrvatska
Živi doslovce tik do aerodroma u selu Željava, član je lokalnog lovačkog kluba i vrstan znalac područja na strani Republike Hrvatske. Potrebno je samo ranije dogovoriti detalje na ove kontakte:
tel: +385(0)99 452-7526; 
e-mailzoranccc@gmail.com 

G. Osman Sulić, Izačić, Bosna i Hercegovina
Ni manje ni više nego bivši djelatnik vojnog aerodroma, pun je informacija i priča o bazi, a ujedno je i vlasnik Spomen sobe u selu Izačić i prekrasne minijaturne tradicijske kuće. Uz pješačenje, s g. Osmanom možete i u biciklističku pustolovinu. Potrebno je samo ranije dogovoriti detalje na ove kontakte:
tel: +387(0)62 175-201; +387(0)63 874-655
e-mail: sulic_23@hotmail.com
FB: https://www.facebook.com/osman.sulic

G. Samir Aličić, Izačić, Bosna i Hercegovina
Vlasnik sportskog centra Karaula i organizator poznate manifestacije natjecanja radnih konja "Štraparijada". G. Aličić u ponudi ima i zaprežnu kočiju,  još jednu dodatnu zanimljivost podno velebne planine Plješivice. Potrebno je samo ranije dogovoriti detalje na ove kontakte:
tel: +387(0)61 419-728
e-mail: amai_samir@live.com
FB: https://www.facebook.com/samir.alicic.7

Građani su vrlo susretljivi i međusobno povezani i svi će vas rado uputiti na dodatne sadržaje u okolici.
Dođite i uživajte u novoj avanturi! ;)

Lokacija

Podijeli:

Podijeli misao...